Van der Giesen

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Tarieven

Algemeen uurtarief

Mijn uurtarief is afhankelijk van diverse elementen waaronder de aard van de zaak, het financiële belang en de spoedeisendheid. Het is uiteraard mogelijk om vooraf een vaste afspraak te maken over de kosten voor bepaalde werkzaamheden. De afspraken over de kosten worden (vooraf) schriftelijk vastgelegd.

Gefinancierde rechtsbijstand

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand (een zogenaamde “toevoeging”) dan zijn uw kosten in beginsel beperkt tot de verschuldigde eigen bijdrage. Wel kunnen hierbij extra kosten komen zoals griffierecht, informatiekosten en kosten van een medisch adviseur. Ik bespreek dit vooraf met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tarieven Letselschadezaken

In letselschadezaken treedt de advocaat kosteloos voor u op als aansprakelijkheid is erkend door de wederpartij (meestal een verzekeraar). Weet u niet of de aansprakelijkheid is of zal worden erkend en twijfelt u over de kosten? Maakt u dan een vrijblijvende afspraak. Wij onderzoeken voor u wat uw kansen zijn om de schade inclusief de advocaatkosten volledig op de wederpartij te verhalen.

Als wordt ingeschat dat dit problemen kan opleveren worden de financiële risico’s van een juridische actie met u besproken en worden daar vooraf duidelijke afspraken over gemaakt.

Extra kosten van derden

Naast het honorarium voor de advocaat of de eigen bijdrage bent u mogelijk ook andere kosten verschuldigd zoals griffierecht, kosten voor uittreksels van de burgerlijke stand, geboorteakten e.d. of deurwaarderskosten.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur